dima
  • Et hus til dans

    Kontraster mødes.
    Site i Hans Tavsens Park på Nørrebro. En park der støder op til Assistenskirkegården. På sitet skal der ligge en danseskole. Et dansehus i parken, hovedsageligt til Square Dance og Tango. To modsætninger, der også skaber afsæt til huset udtryk og kontraster. Huset er placeret i et hjørne af parken, hvor det ligger og danner ryg, mens det strækker sig henimod en plads, hvor det åbner sig op for omverden.  Projektet består af to forskellige strukturer, der mødes i et spinkelt møde. Den ene bygning er mystisk, mørk og introvert. Et sted til fordybelse. Den anden er åben, lys og imødekommende. Et sted, hvor man kan vise dansen frem, og få en følelse af at danse i parken. To forskellige atmosfærer der underbygger den tilstand man er i, når man henholdsvis øver og fremviser.